OVER ONS

Meedenkende, ervaren vakidioten; zo laat het team van LegalTeams zich het beste omschrijven.

LegalTeams is opgericht door drie experts met een voorliefde voor de juridische praktijk. Alledrie volledig verschillend opgeleid, maar gekenmerkt door dezelfde missie. Met een onuitputtelijk drive willen zij, vanuit een onafhankelijke positie, complexe juridische vraagstukken van opdrachtgevers regisseren. Ieder project zetten zij zich in om binnen de doelen, planning en budgettering op te leveren. Maak kennis met Edo, Eva en Marjan.

“We zijn ervan overtuigd dat juridische projecten efficiënter afgerond kunnen worden dan nu gebeurt, zolang iemand daar maar actief op stuurt.”

Edo Smid

Edo Smid

Edo is werkzaam op de snijvlakken van vastgoed, ondernemingsrecht en insolventie. Hij heeft meer dan 30 jaar praktijkervaring met nationale en internationale cliënten. Als advocaat en consultant heeft hij gewerkt met corporate finance experts en begeleidde hij met succes tal van grote vastgoedprojecten. Edo ziet in de Angelsaksische praktijk de opkomst van Legal Projectmanagement en met zijn brede ervaring is hij een ideale sparringpartner voor een resultaatgerichte opdrachtgever.

“Ik heb de ambitie om LegalTeams als een leidend onafhankelijk juridisch projectmanagement bureau op de kaart te zetten.”

Eva Peeters

Eva Peeters

Eva heeft ruim 15 jaar als advocaat en kantoordirecteur van een middelgroot advocatenkantoor gewerkt. Zij is een coach die op uitgekiende wijze richting geeft aan mens en organisatie en heeft vele multidisciplinaire teams bijgestaan. Eva spreekt de taal van juridische professionals en heeft ervaring als Legal Projectmanager in onder andere massaschadezaken. In 2017 startte zij samen met Marjan L-IME; een adviesbureau voor ICT en Innovatie in de advocatuur.

“Ik breng mijn expertise rondom juridische procesoptimalisatie en begeleiding van de aan te sturen Legal Project Managers met veel plezier in.”

Marjan Hermkes

Marjan Hermkes

Marjan heeft 20 jaar ervaring in de advocatuur als ICT & innovatie specialist en is al jaren succesvol actief als projectmanager en business change manager in binnen- en buitenland. Marjan werkte aan diverse verandertrajecten voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen in de professional services markt en zwaait met Eva de scepter bij L-IME. Zij is ambassadeur van de European Legal Tech Association en won in 2020 de Women in Legal Tech Award.

“Ik wil mijn ervaring en kunde op het vlak van projectmanagement en technologie inzetten voor opdrachtgevers.”